Recenzie: „Străinul Seducător” (#2 Beautiful Bastard) – Christina Lauren

Bună dimineața, copii și oameni mari!!! ;))

Am o stare bună bună astăzi… nu mă întrebați de ce pentru că sunt convinsă că răspunsul nu va fi că e weekend :)) mai ales când știu că mă așteaptă o zi plină de cursuri despre conflicte de muncă… uugghhh… Yup… sucks! Dar… ca să încep dimineața într-o notă bună și veselă, haideți să vă vorbesc despre al doilea volum din seria „Beautiful Bastard”, tradus și în România la Editura Trei, în colecția Eroscop. „Străinul Seducător”

Yummy yummy!! Cui i-a plăcut de Bennett… mare păcat :)) Ehhh… și mie mi-a plăcut, bineînțeles, dar efectiv nu se compară cu Max Stella, ziceți voi ce-oți zice!! 😀

beautifulstrangerstrainul-seducator-500x500

Despre: „Sara Dillon, o tânără din Chicago, geniu al finanţelor, se mută la New York, unde îl întâlneşte într-un club de noapte pe fermecătorul playboy irlandez Max Stella, un maestru al investiţiilor de risc, mereu în lumina reflectoarelor. Felul în care Max o ajută să scape de inhibiţii transformă aventura lor de o noapte într-o experienţă deosebit de incitantă. La iniţiativa Sarei, fac înţelegerea de a se vedea o singură dată pe săptămână şi, pentru parcursul lor erotic, aleg locuri inedite, unde gustă cele mai condimentate plăceri carnale. Adevăratul pariu ţine de cum îşi vor gestiona emoţiile, dar şi de găsirea unui echilibru între nevoia lor de exhibiţionism erotic şi teama de a-şi expune viaţa privată.”

Părerea mea: Descrierea de mai sus e perfectă pentru un mini-mini review al acestui volum așa că eu o să mă axez pe ceva detalii din această poveste, dar și informații pe care le-ați ratat datorită netraducerii volumului „Beautiful Bitch”. Dacă nu vreți să stricați farmecul surprizelor pe care vi le poate oferi romanul, vă sfătuiesc să nu citiți mai departe. 😛

“I was really more like an old star, out of fuel, my own gravity pulling me inward, crushing me. I ran out of energy for my too-perfect life, my too-predictable job, my loveless relationship–exhausted at only twenty-seven. Like a star, my life in Chicago collapsed under the force of its own weight, so I was leaving. Massive stars leave behind black holes. Small stars leave behind white dwarfs. I was barely leaving behind a shadow. All of my light was coming with me. I was ready to start over as a comet: refuel, reignite, and burn across the sky.”

Am făcut cunoștință cu Sara încă din primul roman, „Ticălosul Seducător”, fiind interna/secretara fratelui lui Bennett. În „Beautiful Bitch”, aflăm că a renunțat la slujba de la RMG pentru a fi șefa departamentului de finanțe la o altă companie. O dată cu deschiderea noului sediu din New York, atât Bennett, cât și Chloe, încearcă s-o convingă să se mute cu ei în orașul luminilor, dar ea refuză constant, nevrând să se îndepărteze de familie și de logodnicul ei. Însă… când în ziare apare poza teribilului politician și logodnic Andy sărutând pe altcineva…… E vremea pentru un nou început.

“Women don’t always want to be treated like we’re delicate, or rare, or somehow more precious. We want to be wanted. We want sex to be just as raw as you do.”

Cu Max Stella facem cunoștință tot în „Beautiful Bitch”, atunci când Bennett îl sună pe acesta pentru a-l ruga să-i închirieze vila din Franța pentru câteva săptămâni de relaxare împreună cu Chloe. Aflăm aici că au fost colegi buni și prieteni pe timpul facultății, iar că acesta era un adevărat bondărel, zburând din floare în floare. Dar Max nu era un adevărat playboy… nu avea probleme cu o relație de lungă durată cu aceeași persoană… pur și simplu, nu întâlnise persoana potrivită.

“I looked around me as if it were possible to collect together the heart I’d nearly spilled all over the grass.”

Sara, proaspăt singură, fără dorință de a se aventura într-o nouă relație, atunci când îl întâlnește pe seducătorul și atrăgătorul Max într-un club, nu poate spune nu nivelului uriaș de atracție dintre ei. Un one-night-stand sau mai degrabă un quickie într-un loc public, fără a face schimb de nume. Petal și Stranger. Va fi imposibil să rămână doar atât, mai ales că stelele se aliniază pentru Max atunci când își dă seama că au o cunoștință în comun: Bennett.

“The way you seem nervous makes me think you don’t know that I’m in love with you.”
I looked up at him, eyes wide and hands froze. Click.
„I love you, Petal. I’ve known it for a while now, but everything changed for me last night.”

Max nu și-o poate scoate din cap pe frumoasa dezlănțuită din club așa că își face un țel din a o seduce și a o aduce în patul lui. Păcat însă că Sara nu e pe aceeași lungime de undă cu el. Dar băiatul nostru e răbdător și acceptă tot ceea ce primește deocamdată – o noapte pe săptămână, vinerea, când se vor întâlni pentru o partidă de sex, dar în locuri publice sau mai puțin publice, dar niciodată la unul dintre ei acasă sau într-un pat.

“I saw how he looked at you when he came in here Monday. He’d let you carry his balls around in your pocket.”

Mnooo… v-au incitat partidele dintre Bennett și Chloe pe casa scării la etajul 18 al clădirii de birouri?! în sala de conferințe?! sau în biroul lui Bennett?! Vă asigur că nimic nu se compară cu scenele fierbinți dintre Sara și Max!! Scena din club, încăperea din depozit plină de oglinzi, partida din biblioteca new-yorkeză și chiar scena de la clubul de sex. Yummy yummy yummy!!!! Și dacă mai adăugăm la toate acestea și pozele făcute de Max în timpul partidelor…. o să înmulțesc yummy-ul ăla de mult prea multe ori :))

“You could break my heart. Just know that, yeah?”

Bineînțeles că după ce totul se aranjase frumos și non-relația lor era pe drumul cel bun, presa a trebuit să-și facă iar de cap… un mic obstacol, la care se adaugă neîncrederea Sarei în bărbați în urma relației cu Andy și cei doi sunt despărțiți pentru o bucată de vreme… Totul e bine când se termină cu bine, însă.

Din punctul meu de vedere, chiar dacă i-am adorat pe Chloe și Bennett, mă plec în fața cuplului Sara-Max – au fost combinația perfectă de atracție, pasiune la superlativ și iubire. Mulți vor condamna dezinvoltura celor doi privind alegerile locațiilor pentru sex sau fotografiile! Eu nu o s-o fac! M-au intrigat și incitat, iar aceste „detalii” le-au făcut povestea originală și le-au dat o alură specială! Sara, vroia să se redescopere după o relație de mai bine de 6 ani în urma căreia își pierduse încrederea în sine și în bărbați, iar pentru Max era o noutate absolută și a făcut-o doar pentru Sara, el fiind adeptul unei partide în mașină sau în patul său.

Un roman seducător despre descoperea de sine și a limitelor pe care le poți atinge, mai ales în viața intimă. O poveste romantică condimentată.

Dacă n-ați citit-o, sper s-o faceți cât mai curând!!

EmM

Acest articol a fost publicat în Recenzii și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Recenzie: „Străinul Seducător” (#2 Beautiful Bastard) – Christina Lauren

  1. Alina zice:

    Superba recenzia ta ! Uite ca spre rusinea mea ,inca nu am apucat sa citesc nicio carte de Lauren. Am cele 2 carti,dar cu atatea si atatea tentatii, au ramas undeva pe raft. Imi place stilul tau de a scrie ,relaxant,amuzant . Promit sa citesc cartile!!

    Apreciază

    • Emma zice:

      Trebuie trebuie sa le citesti 😀 Tentatii or mai fi ele, dar astea doua sunt cu adevarat tentatii :)) intre coperte, pe pagina, in pagina si cum mai vrei tu sa fie :))

      Multumesc pt aprecieri :*

      Apreciază

  2. Pingback: Recenzie: “Beautiful Bombshell” (#2.5 Beautiful Bastard) – Christina Lauren | navigand printre suflete

  3. Denisa zice:

    Minunata recenzie, si sunt perfect de acord cu tot ce ai scris!!!
    Am citit „Seducatorul” si m-am lasat sedusa din primele randuri, asa ca… 😉

    Apreciază

  4. Pingback: Recenzie: “Beautiful Player” (#3 Beautiful Bastard) – Christina Lauren | navigand printre suflete

  5. Pingback: Recenzie: „Beautiful Beloved” (#3.6 Beautiful Bastard) – Christina Lauren | navigand printre suflete

Lasă un comentariu