Recenzie: „Beautiful Bombshell” (#2.5 Beautiful Bastard) – Christina Lauren

Ce facețțiiiii???!!!! E duminicăăăăăă…. ieiiii!!! Ar fi trebuit să fiu acum în băncile din amfiteatru ascultând iar și iar despre conflictele de muncă, comparații cu Uniunea Europeană și alte minunății… Dar ghiciți ce?! Sunt la căldurică, sub plăpimioară și mă bucur de încă o întâlnire cu voi! De obicei nu sunt așa chiulangie, dar avem chef în familie și se începe devreme :))

Până să mă întind k-lumea și să mă ridic să mă împopoțonez, trebuie trebuie să vă spun câteva cuvinte despre o altă minunăție din seria „Beautiful Bastard”, care iar… din păcate… sunt aproape convinsă că nu va fi tradusă în Ro… Aș vrea să vă spun că nu pierdeți multe prin aceste ne-traduceri, dar pentru fanii cuplurilor sunt convinsă că orice posibilitate de a reciti despre ei și de a-i urmări pe mai departe, ar fi binevenită. Știu unde stau și editurile pt că nu este posibil să traducă aceste mici părți de legătură scoase de scriitoare, dar… cine știe?! Viitorul încă nu s-a scris. 🙂

beautifulbombshell

About: „The gentlemen from Beautiful Bastard, Beautiful Stranger, and Beautiful Player are out for a wild night on The Strip.

When Max, Henry, and Will steal Bennett away for a weekend of shenanigans and strippers in Vegas, the first stop of the night doesn’t go at all as planned. With their scheme for a Guys Weekend completely derailed anyway, Max and Bennett begin to play a wild game of stealth and secrecy in order to have their bombshells all over Sin City.”

Just Me: Yup yup… the guys are in Veeegaasss, baby!!!!

Sărbătorind…

Petrecerea burlacilor pentru Bennett!!!

Pentru că dacă în „Beautiful Bitch” aflam despre cererea în căsătorie, în „Beautiful Bombshell” trebuie să înaintăm spre nuntă!!!

Iar singurele voci pe care le vom auzi, sunt cele ale lui Bennett Ryan și Max Stella!! Ce v-ați mai putea dori mai mult de la un weekend prelungit în Vegas?! 2 hot guys!!! De fapt, transformă-i în patru, să nu-i uităm pe Henry – fratele lui Ben, chiar dacă e căsătorit și mai ales, să nu-l uităm pe Will – partenerul de afaceri al lui Max, player-ul din următorul volum al seriei 😀

Hmmmmm… Mai vă aduceți aminte de Johnny din „Străinul Seducător” și de clubul lui de sex?! Doar nu credeți că exista doar în New York! Avem pe surioara ei direct în Orașul Păcatelor!!! Iar trupa noastră își începe petrecerea burlacilor cu acțiune din plin!

„It’s your fucking stag weekend. Act like the man you used to be… It’s a lap dance, Ben, not a fucking trip to the dentist.”

O cameră este pregătită pentru Bennett pentru un lap dance (pe care vă asigur că nu-l dorea absolut deloc :)) ), dar SURPRIZE SURPRIZE!!! O altă cameră este pregătită pentru Max :> care cu siguranță nu va fi la fel de surprins ca Ben pentru că el fusese mastermind-ul din spatele acestei planificări a weekend-ului burlacilor!! Henry… ei bine, el se mulțumește cu privitul și cazinoul, ulterior, iar Will… ei bine, să spunem că o să aflăm cum funcționează acest player. Tânăr afacerist, cu un program fixat pentru fiecare fată în parte – care noapte i-o dăruiește cui, fetele știind una de cealaltă :)) Fuck, abia aștept să-i aflu povestea în următorul volum pentru că un asemenea player va pica rău de tot în mrejele unei fete și să vezi atunci cum e să fii pussy-whipped așa cum îi ironizează continuu pe cei doi prieteni ai lui.

Povestioara este tare amuzantă, mai ales văzându-le scuzele jalnice și metodele patetice la care băieții noștri sexy apelează pentru a se îndepărta de trupă ceva minute pentru un quickie. Ah nu nu, nimeni nu înșeală pe nimeni :)) Să spunem doar că weekendul pe care îl plănuiseră fetele pentru ele are un pic schimbată destinația. Măcar pentru o seară. 😀 Că doar e Valentine’s Day!!!

Ador aceste mici frânturi pe care ni le mai oferă scriitorii din când în când și mă bucur de ele precum copiii mici de jucării noi. Bine, nici pe acelea nu le-aș refuza, vă asigur. :))

Sexy, super fun and funny, hot!!

Și gândurile mele exacte pentru player-ul nostru, Will:

“I can’t wait for that one girl to come in and kick your feet from under you. You think you have things organized, sorted. […] When that one girl comes along, I’m going to say I told you so, and give you no bloody sympathy when you’ve turned into a lovesick strop.”

EmM

Reclame
Acest articol a fost publicat în Recenzii și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Recenzie: „Beautiful Bombshell” (#2.5 Beautiful Bastard) – Christina Lauren

  1. Pingback: Recenzie: “Beautiful Player” (#3 Beautiful Bastard) – Christina Lauren | navigand printre suflete

  2. Pingback: Recenzie: “Beautiful Beginning” (#3.5 Beautiful Bastard) – Christina Lauren | navigand printre suflete

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s