Recenzie: „Ticălosul seducător” (#1 Beautiful Bastard) – Christina Lauren

Bună dimineața, prieteni dragi!! După cum vedeți, astăzi am schimbat registrul și intrăm iar în sfera romanelor Eroscop de la Editura Trei.

ticalosul seducator

Despre roman: „Ticălosul seducător descrie cu senzualitate şi umor tensiunea erotică dintre un bărbat şi o femeie a căror rivalitate se transformă într-o atracţie de nestăvilit.

Inteligentă, ambiţioasă şi la un pas de absolvirea unui MBA, stagiara Chloe Mills are o singură problemă: şeful ei, Bennett Ryan. Exigent, fără scrupule şi aparent lipsit de orice consideraţie pentru munca subordonaţilor, acesta este însă un bărbat irezistibil. Un „ticălos seducător”, cum este numit pe ascuns în firma al cărei director executiv este. Deşi nu a fost niciodată adeptul unei relaţii la serviciu, asistenta sa Chloe e atât de fermecătoare, încât Bennett devine din ce în ce mai tentat să încalce regulile. La ce anume trebuie să renunţe cei doi pentru a se avea unul pe celălalt?”

Disponibil iniţial online cu titlul The Office – ajungând la un număr de peste două milioane de cititori pe site-urile fanfiction – romanul Ticălosul seducător este primul din seria omonimă, fiind în curs de ecranizare.

„Fără să-şi deschidă ochii, îşi retrase degetul şi strânse în pumn dantela subţire a chiloţilor mei. Tremura când îşi ridică privirea spre ochii mei, cu o expresie clară de furie. Dintr-o mişcare îi rupse, sfâşierea ţesăturii răsunând cu ecou în liniştea din jur.” – Ticălosul seducător de Christina Lauren

Christina Lauren este pseudonimul literar al autoarelor Christina Hobbs şi Lauren Billings, care au devenit celebre cu seria Beautiful Bastard, încadrată în categoria adult fiction. Christina Lauren a iniţiat o nouă serie, Wild Seasons, odată cu lansarea romanului Sweet Filthy Boy, apărut în luna mai 2014.

Seria „Beautiful Bastard” cuprinde:
1. Beautiful Bastard – „Ticălosul seducător”
1.5. Beautiful Bitch
2. Beautiful Stranger
2.5. Beautiful Bombshell
3. Beautiful Player
3.5. Beautiful Beginning
3.6. Beautiful Beloved (2015)
4. Beautiful Secret (2015)

Părerea mea: Aveam de ceva vreme romanul și luasem și restul seriei netraduse, dar de fiecare dată când fiecare dată când îmi „picau în mâini”, ceva mă îndemna să le mai amân, să mă apuc de altceva… până într-una din zilele de sărbătoare când aveam nevoie de ceva funny, ușor de citit așa că „Ticălosul seducător” a fost cea mai potrivită alegere. Mă bucur că am așteptat s-o citesc, în alte circumstanțe poate nu mi-ar mai fi plăcut la fel de mult.

Chloe Mills, masterandă, 26 ani. De mai bine de 6 ani lucrează la Ryan Media, dovedindu-se responsabilă, serioasă și câștigând inimile celor doi șefi, Elliott Ryan – tatăl și Henry Ryan – fiul, asigurându-și într-un fel sau altul o funcție plină în cadrul firmei după ce-și va finaliza studiile. Planurile îi sunt date, însă, peste cap, după ce fiul cel mic, Bennett Ryan se întoarce din Franța și începe să lucreze la firma familiei. Chloe îi devine secretară, asistentă, stagiară. Incredibil de frumos, sexy și seducător, Bennett este întruchiparea perfectă a șefului ticălosului: exigent, dur, arogant și rece. Va reuși oare Chloe să-i distrugă imaginea de ticălos seducător și ni se va demonstra că până și aceste specimene de bărbați au o inimă care se înmoaie?!

Scene fierbinți de sex, pe masa din sala de conferință, la fereastră, în lift, pe casa scării, în mașină, în cabina de probă a magazinului de lenjerie intimă, eheee… Multe scene HOT!! Care sfârșesc de fiecare dată cu… lenjeria intimă a lui Chloe sfâșiată în buzunarul sacoului lui Bennett.

Relația, însă, se schimbă o dată cu călătoria la San Diego. Prima noapte împreună, prima dată când sunt amândoi dezbrăcați complet, prima dată în pat…

„- Nu vreau să ies pe uşa aia şi să pierd ceea ce am găsit camera asta.
Cuvintele lui simple m-au zdruncinat. Nu făcuse o declaraţie, nu promisese, dar spusese exact ceea ce aveam eu nevoie să aud. Poate că nu ştiam ce se întâmplase, dar niciunul dintre noi nu vroia să lase povestea neterminată.”

O lectură ușoară, amuzantă, fierbinte. Recomand!

EmM

Reclame
Acest articol a fost publicat în Recenzii și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Recenzie: „Ticălosul seducător” (#1 Beautiful Bastard) – Christina Lauren

  1. Pingback: Recenzie: “Beautiful Bitch” (#1.5 Beautiful Bastard) – Christina Lauren | navigand printre suflete

  2. Pingback: Recenzie: “Străinul Seducător” (#2 Beautiful Bastard) – Christina Lauren | navigand printre suflete

  3. Pingback: Recenzie: “Beautiful Beginning” (#3.5 Beautiful Bastard) – Christina Lauren | navigand printre suflete

  4. Pingback: Cele mai populare 5 recenzii de pe blog în 2015 | Navigand printre Suflete

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s