Recenzie: „Beautiful Bitch” (#1.5 Beautiful Bastard) – Christina Lauren

Hei again! Mai devreme, astăzi, vedeam un anunț pe Goodreads de la autoarele seriei „Beautiful Bastard” prin care anunțau că drepturile de film pentru întreaga serie au fost cumpărate de Constantin Film și…. am fost ceva de genu’ SQUEEEEEEEEEEEEEEEE OMGOMGOMGOMGOMG!!! :)))) Sper să-l țină classy, dar să aibă și ceva din replicile lor tipice și scenele lor hot hot hot :X n-aș vrea să-l transforme într-un trashy non-xxx sau ceva asemănător :-s

Anyway… tot atunci mi-am dat seama că volum doi al seriei a apărut în România și, deși l-am citit, nu vi l-am prezentat. My bad. Dar ca să îndrept situația, trebuie s-o iau în ordine, iar asta înseamnă „Beautiful Bitch” mai întâi.

beautifulbitch

Nu este un roman complet, mai degrabă un spin-off în povestea dintre Bennett și Chloe, suficient cât să avem o trecere pentru cel de-al doilea volum, „Străinul Seducător” și cât să aflăm câteva detalii picante despre mersul relației lor după ce „Ticălosul Seducător” ne-a lăsat cu acel final drăguț al împăcării lor.

About: „Picking up where Beautiful Bastard left off, Chloe Mills and Bennett Ryan continue their steamy, combative relationship.

Just when Chloe’s career starts to take off, Bennett wishes it would all slow down long enough to spend a wild night alone with his girlfriend. But after he refuses to take no for an answer, Chloe and Bennett find themselves with two plane tickets, one French Villa, and a surprising conversation that, predictably, leaves them wrestling under the covers.”

Just ME: Dacă vă mai aduceți aminte, romanul s-a terminat cu prezentarea celor două programe ale lui Chloe și cu două oferte de job. Sper că v-ați dat seama că n-avea cum să refuze job-ul de la RMG 😛

Povestea începe cu gândurile lui Bennett și sfatul mamei sale…

„Find a woman who will be your equal in every way. Don’t let yourself fall for someone who’ll put your world before theirs. Fall for the powerhouse who lives as fearlessly as you do. Find the woman who makes you want to be a better man.”

„Beautiful Bitch” (așa cum o poreclise Bennett pe Chloe), ne transportă la un an distanță de acele evenimente, dar de asemenea primim fărâmițe din ce s-a întâmplat de-a lungul acestui an. Prima noapte împreună, primă masă la familia Ryan în calitate de cuplu, cum l-a cunoscut Bennett pe tatăl lui Chloe, prima excursie împreună ratată, prima ceartă serioasă etc.

„I can function without you. But I don’t like being away from you. It feels like you take my home with you when you go.”

Dar așa cum am mai zis… un an a trecut. Un an tumultuos, dar în care sentimentele lor n-au făcut decât să creacă în intensitate. Din păcate, însă, job-urile lor, noul sediu pe care vroiau să-l deschidă la New York, mutarea, totul le dădea timpul petrecut împreună peste cap, limitându-l la maxim. Nemaisuportând această situație, Bennett A DECIS!! Trei săptămâni în Franța petrecute împreună la vila fostului său coleg Max. Trei săptămâni singuri departe de orice și oricine. Trei săptămâni pentru a-și încărca bateriile și de ce nu?! Trei săptămâni pentru a pune întrebarea 😀

“I’d definitely found my equal, the woman who made my life a living hell and lived to antagonize me. A woman whose mouth I wanted to tape shut…every bit as much as I wanted to kiss it.”

Bineînțeles că a întâmpinat câteva dificultăți pentru a reuși să pună planul în aplicare, după cum bine o știm și pe Chloe, încăpâțănată și la fel de muncitoare, a „trebuit” să-i pună ea ceva bețe în roate. Și colac peste pupăză… iar alți factori exteriori. Dar ce să vedeți?! Când să putem să răsuflăm într-un final ușurați… dăm iar peste o ceartă între cei doi :)) Numai că va fi o ceartă din cele bune, care se termină cu ei înfășurați între cearceafuri și cu concluzia…. Geniile gândesc la fel!! (asta a fost de la mine, dar trebuie să recunoașteți că sunt extrem de asemănători ca și temperament, caracter etc.)

“Here to show me how to grow a penis so I can get the job done?”
„Chloe, I’m pretty sure if you wanted to grow one, you could do it by will alone.”
„I’d grow one just so I could ask you to suck on it.”

Funny în stilul lor caracteristic, jocul de replici pentru care ne-am îndrăgostit de ei încă de când ei nu știau că vor sfârși împreună, încăpățânați, dar la fel de pasionați și pasionali în orice aspect al vieții lor! O dată ce s-au lăsat duși de valul iubirii, Chloe și Bennett sunt absolut adorabili!! Este un must-read pentru cei care i-au îndrăgit în „Ticălosul Seducător”!!

bb

Tot aici facem cunoștință cu Max și aflăm drama prin care trece Sara cu „minunatul” ei iubit – trecerea perfectă pentru volum doi, care este acum tradus și în România la Editura Trei. Curând și recenzia lui! 🙂

EmM

Reclame
Acest articol a fost publicat în Recenzii și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Recenzie: „Beautiful Bitch” (#1.5 Beautiful Bastard) – Christina Lauren

 1. Pingback: Recenzie: “Străinul Seducător” (#2 Beautiful Bastard) – Christina Lauren | navigand printre suflete

 2. Pingback: Recenzie: “Beautiful Bombshell” (#2.5 Beautiful Bastard) – Christina Lauren | navigand printre suflete

 3. Pingback: Recenzie: “Beautiful Beginning” (#3.5 Beautiful Bastard) – Christina Lauren | navigand printre suflete

 4. Adriana zice:

  Se poate gasi seria aceasta in format pdf tradus si in romana?

  Apreciază

  • Emma zice:

   Seria are traduse in romana doar volumele 1 si 2. Ticalosul seducator si Strainul… (cumva)… eu le-am citit in engleza, au fost candva la oferta pe Amazon. Piratate pe undeva, or exista si in format pdf, nu stiu sa-ti spun exact.

   Apreciază

 5. Lazarescu Larisa zice:

  Unde pot gasi beautiful bitch in roamana? Am gasit doar ticalosul seducator si strainul seducator. M-ar interesa si celelalte daca se afla in roaman spre cumpărate.

  Apreciază

 6. Pingback: Cele mai populare 5 recenzii de pe blog în 2015 | Navigand printre Suflete

 7. Denisa Alina zice:

  Mmmm….daca aceasta carte se ridica la asteptarile mele cum au fost si Strainul seducator si Ticalosul seducator …atunci nu mai am ce spune decat ca va fi a mea……😂😂😂

  Apreciat de 1 persoană

 8. Tina zice:

  Stai sa inteleg..beautiful stranger nu are treaba cu primele carti? Adica sunt alte personaje? Sau care e sirul cartilor? Eu am citit doar ticalosul seducator..

  Apreciază

 9. Bia zice:

  In afara de ticalosul seducator, expertul seducator si strainul seducator, mai este vreo carte tradusa in romana?cartile sunt absolut fascinante

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s