Fii propriul tău specialist în finisare, cu un pic de ajutor de la Diego România!

Hmmm… parcă pe măsură ce se apropie finalul acestei competiții, pe atât scriu postări tot mai reale și personale… Astăzi, specialiștii de la Diego România ne invită să fim proprii specialiști în proiecte Do It Yourself de finisare. Ei bine, nici cu această probă nu sunt departe de realitatea din jurul meu.

diego_logo_ro

Așa cum v-am spus la cealaltă probă propusă de Diego, renovăm apartamentul cu pași mărunți, dar siguri că deh, cu salariile din România nu poți face de toate într-o lună. Am mare noroc că iubitul se descurcă și chiar se pricepe la finisaje; și-a încercat mâna și la mobilă – ne-a ieșit ce vroiam așa că acum vrem să continuăm. Parcă ai o altă satisfacție când îți proiectezi propria bibliotecă, propriul șifonier sau chiar bucătărie. Ocupi spațiul într-un mod eficient, e într-un fel unicată și SIGUR va fi pe placul tău. Dar… până la mobilă, avem altele de făcut.

Blocul nostru este bloc turnat așa că pereții au avut destul de multe denivelări, iar la îmbinarea plăcilor, am întâmpinat și câteva crăpături. „Meșterul” de serviciu a făcut lista cu adeziv, plasă, glet și șmirghel și s-a dus la cumpărături. De curățat huma care era pe pereți a fost mai dificil, dar cu un pic de răbdare și ajutor din partea mea, am rezolvat-o și pe asta. Amorsă și lavabilă. Ușor, nu-i așa?! De zis poate, că de făcut… numai cât praf am înghit atunci când a șlefuit gletul… sigur nu-mi mai trebuie așa ceva toată viața mea.

Schimbat prize, întrerupătoare, lustre și bineînțeles, galeria și șina pentru perdea care, fie vorba între noi, zic slavă Domnului că am scăpat de cele vechi pentru că erau din lemn masiv și atââââttt de grele… Cei de la Diego, însă, au o mulțime de modele de ales dintre și am rătăcit vreo oră căutând lucrurile perfecte pentru fiecare cameră în parte!

5996285726009-fuggony-karnisrud-bolero-matt-ezust-enterior-01-604x430

Capetele de bară sunt diferite aproape în fiecare cameră, am vrut să fie mai speciale.

5996285995696-fuggony-bolero-vegzaro-arany-glamur-szinminta-015996285953429-fuggony-bolero-vegzaro-arany-vento-szinminta-01

 

Iar când am ales draperiile și perdelele, ne-am bucurat de serviciul gratuit de tivire oferit clienților de către Diego.

Am avut linoleum pe jos, în camere, pe hol… pe sub covoare, pe sub mochetă. Îmi doream de atât de mult timp să scap de el, dar totul trebuia făcut cu cap. Ce să punem în fiecare cameră în parte?! Mai o să folosim covoare, traverse sau mochete?! Eu am zis nu. Voiam parchet laminat și dorința mi-a fost ascultată. Mai greu a fost convingerea iubitului că-mi doresc să fie diferit în fiecare cameră. El nu și nu, același peste tot. Ei bine, ia ghiciți cine a avut câștig de cauză?! 😀

5996285393096-laminalt-padlo-woodstep-dynamic-click-8mm-80017-feheritett-gesztenye-enterior-015996285597838-laminalt-padlo-woodstep-glamour-extra-10mm-15700-wenge-mocombo-enterior-01

5996285585927-laminalt-padlo-woodstep-standard-plus-click-7mm-70351-desert-tolgy-enterior-01

Îmi doream tare mult ca în dormitorul mic, cel care avea să fie camera copilului, să folosesc iarbă artificială, dar am căzut de acord să nu e cazul să ne hazardăm deocamdată pentru că este o îmbunătățire pe care o putem face și mai târziu, atunci când va fi cazul. O mochetă cu aspect de iarbă este ușor de pus și mai târziu, dar tot ne-am achiziționat acum pentru balcon și sunt tare încântată de aspect.

5996285951449-padloszonyeg-squash-szalas-mufu-7275-zold-szinminta-01

Să nu uitați că în cazul achiziţionării de PVC, mochete şi traverse, produsele se taie gratuit la dimensiunile solicitate!

Pentru holul de la intrare, băi și bucătărie, eram chitiți ca tot omul pe gresie, dar… descoperind pardoseala rezistentă la apă din magazinul Diego, ne-am refăcut planurile.

5996285397551-lvt-senso-2mm-33250511-pecan-enterior-01-604x4305996285554404-lvt-compact-2mm-6037-1-bremai-tolgy-enterior-01-604x430

Ne-am bucurat de parcare gratuită și consilierea profesională a angajaților Diego așa că întreaga experiență ne-a lăsat un gust plăcut și am plecat cu promisiunea de a reveni și pentru a primi ajutor cu următoarele proiecte. Dacă nu ne-am fi „echipat” cu autoutilitara din dotare unde ne-au încăput toate cumpărăturile, sigur am fi profitat de serviciul de transport la domiciliu.

Și lucrul cel mai important!! Nu uitați să aplicați pentru cardul de fidelitate, noi am făcut-o și nu regretăm pentru că Diego va fi partenerul nostru în „crime” până la final. Ce avantaje aveți?!

  • promoţii lunare excepţionale cu reduceri de până la 50%, pentru care merită să vă întoarceţi la noi;
  • din newsletterul nostru puteţi afla printre primii despre promoţiile actuale, astfel nu veţi rata nici o ocazie;
  • servicii DIEGO unice, oferite exclusiv posesorilor de card de fidelitate.

Numai lucruri bune vă așteaptă! Și este foarte ușor! Completați formularul de aici și deja ați făcut primul pas!

Îi puteți găsi pe cei de la Diego România și pe facebook, unde zilnic veți fi în pas cu noutățile și promoțiile!

EmM

*Articol participant la Spring SuperBlog 2016

Reclame
Acest articol a fost publicat în SuperBlog și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s