Să ne plănuim vacanțele cu CND Turism!

Tiiiitttt – tttiiitttt!!

Un zgomot enervat ce semăna cu claxoane mi-a întrerupt dulcele somn. Am deschis un ochi și mă uit în jurul meu… tresar, fac ochii mari și mă ridic în fund. Ceva nu e în regulă! Agitație, pași a ceea ce par a fi o mie de persoane pe secundă, tocuri stridente ce lovesc puternic asfaltul răzbat prin fereastra întredeschisă. Unde mă aflu?! Nimic din jur nu-mi pare cunoscut. Mă ridic din pat, mă apropii de fereastră și… cea mai extraordinară priveliște americană mă întâmpină – Central Park se vede de la balconul meu. Mă frec mai bine la ochi și când îmi dau seama că nu visez, încep să chiui de fericire, în stilul românilor îmbibați cu mai mult alcool pe la nunți și cumetrii.

– Iubiii! Iub!

Cineva mă zgâlțâie, vrând să-mi atragă atenția. Nu-mi dau seama ce se întâmplă. Cine e?! Eu țip de fericire în continuare.

– Emma! Trezește-te! E doar un vis, nu-i nimic. Trezește-te!

Și acum mă trezesc cu adevărat… Ce prostie! Cine să fie atât de crud, oferindu-mi astfel de tentații când nu mi le permit… încă! Numai Mara și ale ei planuri! Nici nu vreau să deschid ochii. Dacă îi mai țin un pic închiși, poate mă întorc în lumea aceea minunată.

– Haide, iub, că trebuie să coborâm la micul-dejun. Deschide ochii și hai! Ne așteaptă o zi minunată! Ia uite ce soare frumos e și ce liniște ne înconjoară!!

VacanteSpeciale.ro-Romania

– Oh, mai taci! Eu vreau agitația New York-ului, nu liniștea asta din Maramureș!

– Offf, v-a picat vouă să mergeți în America! Nu te mai poți bucura cu adevărat de vacanța asta minunată acum. Nu tu ai zis că nu mai vrei să auzi de vacanțe speciale, de circuite cu autocarul sau avionul până n-o să epuizezi toate locurile minunate din țara noastră?!

– Da da, știu ce am zis, dar uite că o fată mai are și dreptul să se răzgândească.

– Bine, iubita. Uite, îți promit că o să mă uit pe site-ul celor de la CND Turism să văd ce oferte turistice voi găsi pentru o evadare de weekend. E bine așa?!

– Mmhhmm, sună bine! Chiar sunt mulțumită de vacanța aceasta din Maramureș. Vezi poate găsești ceva pentru Budapesta, Viena. Parcă mi-e dor să vizitez castele și muzee. Au trecut atâția ani de când n-am mai fost acasă la Prințesa Sissi… Eh, să faci bine și să mă surprinzi cu o mini vacanța specială, da?! Până atunci, ia zi, ce avem azi în program?!

– Păi să vedem… ai zis că vrei neapărat să ajungem la Mânăstirea Bârsana, mai ales că e și zi de sărbătoare azi. Mă gândeam că poate trecem și pe Păstrăvăria Păltiniș că știi bine cât de mult îmi place peștele și… dacă mai avem timp, să vizităm și Cascada Cailor din Borșa – am auzit că este o priveliște rară – cea mai mare cascadă din România. Am putea merge pe jos, dar nu cred că vei mai fi în stare așa că telescaunul rămâne soluția cea mai la îndemână.

– Sună bine, dar chiar vrei să mergem azi la păstrăvărie?! Mai avem 4 zile din vacanță…

– Iub, e sărbătoare și se mănâncă pește, nici n-am fi putut nimeri mai bine! Hai nu fi…

– Ok, ok… mergem! Dar să nu-mi faci vreo figură, să fie cine știe ce pe acolo sau să te apuci de pescuit, ceva, să mă împuți că știi cât de mult detest mirosul ăla!

– Promit că o să fiu cuminte!

Îl văd zâmbind șmecherește, mi-e teamă când i se învârt rotițele așa, dar nu pot să-i refuz plăcerea asta. În definitiv, suntem în vacanță și vreau să vizităm cât mai multe!

– Știi ce mă gândeam?! Să fugim un pic pe la Sighet să vizităm renumita închisoare – Memorialul durerii și poate și la Săpânța că-mi doresc de când mă știu să văd și eu Cimitirul Vesel!!

– Da, iubita, hai să vedem cum ne organizăm și mergem! Uite, vezi cum te-ai entuziasmat și ai uitat de New York?!

– Uff, mai taci că mi-aduci iar aminte! Ce vis fain era…

– Poate cei de la CND Turism te vor surprinde cu vreo super ofertă de vacanțe speciale și-ți vei îndeplini și acest vis! Sau poate îți va face ceva cu ochiul de la Work & Travel…

– Daaa… să sperăm… Hai, ești gata?! Să pornim într-o nouă aventură!

logo-vacante-nou

EmM

*Articol participant la Spring SuperBlog 2016.

Acest articol a fost publicat în SuperBlog și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Să ne plănuim vacanțele cu CND Turism!

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 9. Ambasador Vacanțe Speciale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s