Lansările EAT Comics din luna februarie 2016

Nu știu dacă mi-ați observat până acum pasiunea pentru filmele/comics-urile Marvel și DC, dar ea există și este probabil unul dintre lucrurile de care mă bucur că m-a corupt iubitul.

De curând, am început o colaborare cu EAT Comics și trebuie neapărat să vă prezint noutățile lunii februarie.

3reviste

După lansarea din 2014 a seriei The Walking Dead în România, cei de la EATComics, editura din cadrul asociatiei Event Art Tour, a pregătit pentru acest an mai multe lansări.

În februarie vom avea parte de două lansări: O serie, Prometheus: Foc și Piatră, de 17 numere ce se leagă direct de filmele Prometheus, Alien, Predator și Alien vs Predator.

Prometheus C1

În primul număr al seriei aflăm: „Întrebările privind originile omenirii au rămas fără răspuns atunci când misiunea Prometheus nu s-a mai întors de pe îndepărtata planetă LV-223. Acum, o nouă echipă de exploratori urmărește să descopere misterul întunecat care învăluie soarta misiunii originare, fără a ști însă că același mister poate pecetlui și soarta lor.” Astfel seria va fi un deliciu pentru iubitorii celor patru francize reunite în această serie.

Prometheus P1Prometheus P3

Și un volum, 8PT, care intră în seriile de autor publicate de Dark Horse, alături de care EATComics va mai aduce și alte surprize. Volumul este plin de mister, cu o poveste de dragoste ce tinde mai departe de limitele timpului cum îl știm noi ca trecut prezent și viitor, unde Joshua este prins și caută o cale de ieșire și răspunsuri legate de identitate și cum a ajuns în această situație.

8PT C18PT P108PT P12

Primul număr din Foc și Piatră va fi disponibil în rețeaua de distribuție începând cu data de 15 februarie, iar volumul 8PT, perfect pentru perioada Valentine’s Day, începând cu 25 februarie. Ele se vor putea găsi în magazinele: Inmedio, Căturești, Librarium, Red Goblin, Rabit Comics și Lex Hobby Store în Iași, dar și pe site-urile de profil precum eatcomics.ro, mangashop.ro, supererou.ro, lexstore.ro, elefant.ro.

TWD_22_Cover_1

Lansarea oficială a lucrărilor va fi făcută pe 20 februarie la Cărturești Fandom, cel mai nou magazin de bandă desenată, deschis în România începând cu ora 17. Un eveniment organizat de EAT Comics și @FiLM Geek în cadrul căruia vi se va răspunde la întrebări și vi se vor prezenta noile publicații, într-un loc special destinat benzilor desenate și vor veni invitați surpriză, iar participanții vor avea șansa să câștige premii.

Sună bine, nu-i așa?! Eu o să fiu în București pe 20 ianuarie și sper să reușesc să ajung și la acest eveniment.

Mai am pasionați de benzi desenate prin zonă?!

EmM

Reclame
Acest articol a fost publicat în Books' NEWS și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s