Ultima va fi cea dintâi?! – Începe SuperBlog 2015!!

Bine v-am regăsit, suflete frumoase! Am lipsit mult, prea mult de aici… Eh… sper să mă iertați și de data aceasta și să-mi fiți alături din nou. De data aceasta și în minunata competiție Superblog, în cadrul căreia îmi anunț participarea prin acest articol – articolul nr. 100 de pe acest blog. Sper ca numărul să-mi poarte noroc și să mă aflu și eu, la finalul competiției, măcar prin primii 100. Optimistă rău, nu-i așa?! 😀

logo_SB2015

8 septembrie 2015

COMUNICAT DE PRESĂ

Competiția de blogging creativ SuperBlog, la a 11-a ediție

La 1 septembrie s-a dat startul înscrierilor în competiția de creativitate pentru bloggeri SuperBlog 2015. Lansat în 2008, cu scopul de a stimula parteneriatele între blogosferă și mediul corporate, proiectul a ajuns la a 11-a ediție și este cunoscut drept cea mai longevivă și mai antrenantă competiție de blogging din România. Încă din primele zile de înscrieri în SuperBlog 2015 s-au aliniat la start circa 70 de bloggeri din toată țara. În perioada 1 octombrie – 30 noiembrie a.c., participanții se vor duela în arta condeiului virtual în 25 de probe, pe teme dintre cele mai diverse.

Peste 1600 de participanți și aproape 21.000 de articole s-au înregistrat, în total, în cele 10 ediții SuperBlog încheiate până acum. Tradiția merge mai departe și noi probe li se pregătesc bloggerilor ce doresc să-și testeze limitele de creativitate și perseverență: cosmetice și parfumuri, produse alimentare, servicii bancare sau turistice, gadgeturi, articole de birotică ori accesorii auto – iată câteva dintre domeniile în care concurenții SuperBlog 2015 își vor demonstra toamna aceasta aptitudinile de comunicatori online, versatilitatea și capacitatea de a scrie creativ la termene fixe, pe temele propuse de sponsorii competiției. Ulterior, reprezentanții acestora jurizează articolele participanților, iar bloggerii care reușesc să respecte cerințele și, totodată, să impresioneze prin creativitate sunt recompensați, în funcție de locul ocupat în clasament, cu premii în bani, produse sau servicii în valoare totală de peste 25.000 lei.

Competiția este deschisă tuturor blogurilor în limba română, indiferent de vechimea, traficul sau tematica acestora. Mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere în competiție sunt disponibile pe site-ul http://www.super-blog.eu.

Ediția SuperBlog 2015 este susținută de Avizez.ro, Azerty.ro, Banca Transilvania, BateriiAuto.net, BucheteTrandafiri.ro, Chic Elite, Colop Romania, COTY, Delaco, Elastimpex, ELLIS, Farmec, GTools.ro, Hotel Golden Tulip Times, MagazinulDeCani.ro, MarketOnline.ro, MediaDOT, Nutrivita, Total Pro Beauty, Tshirts.ro și Vacanțe Speciale.

Sper să am putere să particip la absolut toate probele. Cu siguranță, SuperBlog 2015 va fi o competiție ce-mi va testa limitele, imaginiția, originalitatea, dar și competitivitatea.

M-am înscris pe ultima sută de metri, n-o să fiu cea dintâi așa cum spune titlul, dar sper că nici ultima nu voi rămâne! 😀

Mult succes, participanților!!

EmM

Reclame
Acest articol a fost publicat în SuperBlog și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ultima va fi cea dintâi?! – Începe SuperBlog 2015!!

  1. Echipa SuperBlog zice:

    Bun venit in SuperBlog!
    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba, si speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog 🙂 Inspiratie din plin si toate cele bune!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s