Recenzie: „Fall with Me” (#4 Wait for you) – J. Lynn

Ce mai faceți, prieteni?! Eu… sunt dezamăgită 😦 și am venit pe blog să mă plâng vouă… pentru că dacă nu vouă, atunci cui?! ;))

De ce dezamăgită vă întrebați?! Păi… are legătură cu titlul de mai sus în primul rând… iar al doilea motiv este tot legat de un roman pe care îl așteptam cu nerăbdare și, la fel ca acesta… autoarea a cam dat chix. Hei, probabil am avut eu așteptări prea mari sau… nu știu… dar când văd și alte păreri asemănătoare cu a mea, cred că nu am exagerat.

Probabil sunt mulți fani pe aici ai seriei „Wait for you” a lui J. Lynn, mai ales pentru că primele volume sunt deja traduse în România la Editura Epica – „Te aștept” și „Te doresc”, iar al treilea, „Stay with me”, din câte am aflat, este în lucru 🙂 Autoarea a publicat pe 31 martie, anul curent, al patrulea volum al seriei, „Fall with me”, povestea lui Roxy – barmanița de la Mona și Reece – tânărul polițist, fratele detectivului Colton. Ați făcut cunoștință cu aceste personaje încă din „Stay with me”, când, urmărind povestea Callei, am plecat de la Shepard și am ajuns în micul ei oraș natal.

fall with me

About: „Eleven months ago, bartender and weird-shirt-wearing extraordinaire Roxy and Officer Reece Anders had a one night stand. Well, kind of. She’s been in love with him since she was fifteen, and he wishes that night they shared never happened. She’s sworn him off forever, but the past and future collide, forcing her to rely on the one man who broke her heart not once, but twice.

Her best friend since birth has been in a long-term care facility since he became a victim of a hate crime years ago, and the person who put him in there is out of prison and wanting to make amends with him and Roxy. She’s not sure she has room for forgiveness in her and when she begins to receive frightening messages and is on the receiving end of escalating violence, she thinks she knows who is to blame. The man who already destroyed one life already.

But Reece isn’t convinced. The threats are too personal, and even if Roxy doesn’t believe him, he’s not willing to let anyone hurt her. Including himself. He’s already messed up more than once when it comes to Roxy and he’s not going to let history repeat itself.”

Părerea mea: Uhhgg!! Mă jur că-mi vine să-mi smulg firele blonde din păr atât de frustrată și dezamăgită sunt după ce am citit acest roman. :(( N-am crezut vreodată că voi ajunge să dau unui roman marca J. Lynn/Jennifer Armentrout mai puțin de 5 stele, hai 4. Dar uite că s-a întâmplat! Și… sincer?! Cele 3 stele date pe Goodreads chiar au fost date cu indulgență…

Să vă mai spun câte ceva despre roman, povestea în sine?! Hmm… sunt ceva detalii mai sus, la „About”…

Mai multe?! Știm cine sunt Roxy și Reece… Roxy chiar mi s-a părut un personaj super simpatic, prietenoasă în povestea Callei și, deși pare ușor ciudățică cu tricourile ei cu mesaje care mai de care mai sărite, chiar m-a atras ca și personaj. Plus… poartă ochelari, dom’le! Să fii o eroină cu ochelari strigă bad-ass din amândoi plămânii! ;)) Pe Reece l-am cunoscut tot în povestea Callei, este prieten cu Jax și fratele detectivului Colton. Un polițist hot hot, care la 18 ani se înrolase în armată și a fost la război timp de câțiva ani. Cei doi fuseseră vecini, familia lui Reece mutându-se în casa de alături de Roxy când aceasta avea 15 ani. De atunci, pentru Roxy a fost dragoste la prima vedere. Pentru Reece… nu chiar de atunci, ci un pic mai târziu 🙂

Am primit în „Stay with me” câteva crâmpeie din povestea lor și faptul că Roxy fugea de el ca de ciumă atunci când acesta apărea la Mona. De ce oare vă întrebați?! Păi aflăm acum… Aparent în urmă cu vreo 11 luni aceștia au petrecut o noapte… intensă, împreună. Doar că… dimineață, Reece i-a spus că regretă ceea ce s-a întâmplat, neclarificând că regretele lui sunt din cauză că fusese prea beat pentru a-și aduce aminte și nu pentru că nu-și dorise ceea ce a crezut că a avut loc între ei. Prea rănită ca să mai lămurească situația, Roxy a plecat, lăsându-l să creadă o mică minciună albă, iar în următoarele luni l-a evitat pe cât de mult posibil. Sătul de situația în sine, Reece pune piciorul în praj și o „anunță” pe Roxy că este hotărât să se revanșeze și să o ia de la capăt și nu doar ca simpli prieteni, așa cum fuseseră înainte. Vroia mai mult.

fall with me1

Până când Roxy va reuși să-i spună adevărul, povestea lor deja va evolua. 🙂 Reece avea mari probleme cu minciuna, de oricare natură ar fi fost ele, directe sau chiar prin omisiune… așa că vă închipuiți că nu o să primească prea bine adevărul…

Roxy, însă, are multe alte lucruri pe cap, pe lângă relația sau non-relația cu Reece. Charlie, cel mai bun prieten al ei din copilărie, era internat într-o clinică de aproximativ 6 ani, fiind victima unei acțiuni de violență. O piatră i-a distrus viața, iar Roxy poartă în suflet convingerea că vina îi aparține. Când Henry, cel vinovat de acest teribil accident, este eliberat din închisoare și dorește să se împace cu aceștia, va putea oare Roxy să ofere iertarea când nici pe sine nu se poate ierta?!

Iar colac peste pupăză… la un moment dat, Roxy, crede că apartamentul în care locuiește este bîntuit. O telecomandă în frigider, mașina de spălat vase pornită când ea n-o programase și nici nu-i dăduse drumul, o pereche de bikini în aceasta cu altă ocazie. Dar… când într-o noapte s-a trezit și a găsit pe telefon o poză cu ea făcută cu puțin timp înainte… deja cred că vă dați și voi seama că nu e vorba de nicio fantomă pusă pe glume. Iar dacă facem legătura cu răpitorul/violatorul în serie din zonă…

Totul se va termina cu bine, deși sunt „n” momente urâte de-a lungul romanului. Doar atât vă mai spun despre acțiunea în sine.

Acum… să trec la nemulțumirile mele! Vă mai aduceți aminte de cookie-urile lui Cam, cupcakes-urile lui Jass și până și tequila lui Jax?! :)) Aici… nu avem niciun lucrușor din ăsta simpatic sau amuzant care să le lege pe personajele principale. Nu avem glumele, nu avem discuțiile funny, nu avem firul ăla al relației, cum începe, evoluează, finalizează. De fapt, ăsta există, dar așa… nu știu, efectiv nu m-a mulțumit deloc. Am avut senzația că a fost ceva de genu’ – „Hei, după o noapte de care nu-mi aduc aminte pt că am fost prea beat și 11 luni în care n-ai vorbit cu mine, m-am hotărât să fiu cu tine așa că ai face bine să-mi cedezi și să ne-o tragem cât mai repede”! Ceea ce s-a și întâmplat! Nu chiar din prima seară, ci a doua! Frateeee…. iar aici am o mare problemă… seria asta chiar nu fusese renumită pentru detalierea scenelor de sex. Nu înțelegeți că am probleme cu așa ceva, Doamne ferește, am citit suficiente romane erotice etc, dar seria asta era una mai light… Era o serie în care, deși personajele aveau ceva povești pe care le ascundeau în trecut, accentul nu pica pe aceste elemente, ci pe modul cum își refăceau viața, cum învățau să iubească, să aibă încredere, să se descopere. De la povestea Callei, când ne-am mutat de la universitate la Mona, deja începem să intrăm într-o lume mai gri, cu droguri și mafioți. Dacă în cazul ei, J. Lynn era pe granița dintre o poveste ca-n primele volume și partea „negativă” a lumii, o dată cu povestea lui Roxy, ne-am adâncit într-o parte întunecată a vieții, cu mii de tonuri de gri și negru. Ură, urmăritori/răpitori/violatori, acte de violență, vină, morți. Prea mult negru. Nici citate interesante, discuții dulci de cucerire. Mai mult „I want to be in you”, „I need to be in you”, blah blah „in you”. Really?! Așa că meh……

fall with me2

Bonus! Aflăm câte ceva și despre celelalte cupluri care își fac apariția pe ici, pe colo 😉

Sper ca povestea lui Nick, celălalt barman de la Mona și Steph (sper că vă mai aduceți aminte de ea din primele volume) va fi mai interesantă. O poveste dintre două personaje cu aproximativ același MO – care nu doresc să se atașeze, ci doar să petreacă bine cu/în preajma persoanelor de sex opus, pare interesantă. Plus că Katie… trebuie să aibă dreptate și de data aceasta cu „profețiile” ei neobișnuite, nu?!

Până atunci… pe 23 iunie 2015, ne vom delecta cu „Dream of You” – povestea fratelui lui Reece, Colton și a lui Abby – poveste ce va fi probabil tot în acest gen, având în vedere că din blurb aflăm că fiind martora unei crime, Abby, va fi protejată de detectiv. Aparent nu va fi un roman complet, ci o poveste de aprox. 100 pagini. Povestea lui Nick și Stephanie, „Forever with You”, va apărea pe 29 septembrie, anul curent. 2016 ne va aduce un alt volum din serie, „Fire in You”, dar nu avem încă detalii despre acesta.

Aștept impresiile voastre dacă ați citit acest volum, chiar sunt curioasă de alte păreri.

EmM

Reclame
Acest articol a fost publicat în Recenzii și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Recenzie: „Fall with Me” (#4 Wait for you) – J. Lynn

 1. Antoaneta zice:

  nu am citit inca aceasta carte, dar ….am incredere in parerea ta
  pana acum, am observat ca amandoua avem cam aceleasi gusturi in materie de carti asa ca….

  Apreciază

 2. marcoviciancageorgiana zice:

  Interesant… Sper sa apara si la noi, nu de alta, dar sa-mi formez propria opinie. Pana atunci, multumesc mult pentru recenzie.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s