Recenzie: „Revved” – Samantha Towle

Hei, friends!!! V-ați acomodat cu noua oră?! Eu încă stau pe ceasul vechi, cred :)) Înainte mă trezeam la 7 dimineața, acum m-am mutat la ora 6 :)) Trezitul de dimineață are cu siguranță beneficiile sale, dar până la ora prânzului sunt deja frântă de oboseală :-s

În altă ordine de idei, să-i dăm bătaie cu prima recenzie de săptămâna aceasta 🙂 Un stand-alone lansat în martie, anul curent.

revved

Este unul dintre romanele care face mari valuri peste hotare luna aceasta. Am stat ceva timp fermă pe poziții să nu mai achiziționez romane noi până nu le termin deja pe cele pe care le am, dar imediat ce am citit blurb-ul, eram pierdută, la un click distanță de a-l lua.

Formula 1, un afemeiat și o fată-mecanic?! Hell yes, gimme more!!!! Nu știu dacă știați deja asta despre mine, dar mașinile, cursele de mașini m-au cucerit dintotdeauna 😀 N-am fost fata tipică ce se juca cu păpuși (deși am avut și din alea destule), băieții și mașinuțele lor mi-au fost mai pe plac 😀

Sooooo……

About the book: „Race car mechanic Andressa „Andi” Amaro has one rule—no dating drivers. With a good reason behind the rule, she has no plans on breaking it.

Carrick Ryan is the bad boy of Formula One. With a face and body that melts panties on sight, and an Irish lilt that leaves women on their knees, begging for more. He races hard and parties harder. The youngest driver to ever sign with F1, he’s still at the top of his game five years later, breaking hearts on and off the tracks.

When Andi is offered her dream job working in the glamorous world of F1, she leaves her home in Brazil, positive she can handle working for Carrick. But she’s not prepared for the off-the-chart sparks that fly the moment they meet.

Now, Andi has a crush on the one man she can’t have, and her resolve is about to be put to the test, because Carrick has decided he wants Andi, and he plans on testing her to the very limit…”

Just ME: Uokiiii….

Andi e mecanic-auto. Hei, nu vă lăsați păcăliți!! Numele EI este de fapt, Andressa. Toți cei din echipa pilotului Carrick Ryan s-au lăsat păcăliți de acest aspect; playboy-ul nostru cu siguranță nu mai avea nevoie de femei în echipa sa, mai ales după scandalul abia încheiat.

Dar în privința lui Andi puteau sta liniștiți, nici gând din partea acesteia să cadă pradă farmecelor unui pilot. Era o regulă pe care și-o impusese cu mult timp în urmă și pe care n-avea de gând s-o încalce pentru niciun bărbat oricât de sexy și atrăgător ar fi fost el, iar noul ei șef era definiția întruchipată a termenului sex-on-a-stick. Nimic n-a pregătit-o, însă, pentru chimia imediată pe care a simțit-o atunci când a stat față în față cu el pentru prima dată.

Carrick n-a ținut cont niciodată de reguli și n-are de gând să se apuce acum să le respecte. Va face tot ce-i stă în puteri să o facă pe Andi să-și încalce regulile, iar dacă asta înseamnă să se mulțumească întâi cu prietenia ei, atunci așa să fie!

revved1

Ce se va întâmpla după ce Carrick reușește s-o facă să-și încalce regulile?! Va fi one-night-stand suficient pentru el, pentru ea?! Vor putea să redevină prieteni?! Sau se vor lăsa duși de sentimente…?!

De câte ori va trebui să plece Andi pentru ca Ryan Carrick să înceteze s-o mai urmărească?! Va reuși vreodată Andi să-și învingă temerile ce-au împins-o spre a-și face această regulă de a nu avea vreodată vreo relație cu un pilot de Formula 1?!

Cred că rămâne să descoperiți, nu?!

“Your answer is yes, you would. You’re afraid to say it out loud because you know, once you do, it makes it real—this thing between us—and then you won’t be able to stop it from happening. What, deep down inside, you know is inevitable.”

Mi-a plăcut Andi extrem de mult. O femeie puternică într-o lume a bărbaților, urmărindu-și pasiunea și iubirea pentru mașini moștenită de la tatăl său. Amuzantă, superbă, cu un corp de fotomodel (doar mama ei fusese unul) ascuns permanent sub tricouri largi și blugi, cu replici rapide și inteligente la purtător, e exact tipul meu preferat de eroină. Moartea subită a tatălui său pe când avea doar 10 ani, sub ochii ei și ai mamei sale, durerea ce-a însoțit-o pe mama sa ani la rândul, au făcut-o să-și impună o singură regulă după care să-și aleagă iubiții: să nu fie piloți auto! pentru că orice se poate întâmpla cu ei, oricând, în orice secundă în care zboară pe pistă cu sute de km pe oră.

revved2

Iar Carrick… era exact ceea ce vroia și în același timp, dorea cu disperare. Deși mândru de aspectul său fizic și de calitățile sale pe pistă, dar și în pat, cu zeci de fete la purtător și o reputație de bad-boy, Carrick nu-și poate nega atracția pe care o simte față de frumoasa lui mecanică. Prieteni pentru început pentru a o ține aproape de el, după o singură noapte împreună, nu-și mai poate lua gândul de la Andi și încearcă prin „n” metode să o facă să renunțe la regula ei absurdă de a nu fi împreună cu piloți. Face o mulțime de greșeli în această luptă a lui, unele de înțeles, pentru unele îți vine să-i dai vreo două, dar în definitiv, și el, ca și Andi, este la fel de confuz pentru că este pentru prima dată când face cunoștință cu astfel de sentimente.

Este un roman frumos, plin de du-te vino, de „pleacă și lasă-mă în pace, dar cheamă-mă înapoi chiar dacă nu vreau”, plin de faze amuzante, dar și de momente cu lacrimi în ochi. Este un roman despre cum să-ți învingi cele mai mari temeri pentru a putea fi împreună cu persoana iubită și despre cum să te bucuri de iubire pentru că la orice pas există riscul de a o pierde.

“Take the good with the bad. Learn to live with your fears. Because being with him…having the good, it makes the bad a whole lot better.”

Dacă vreți o poveste romantică, emoționantă, captivantă, care să fie și un stand-alone, go for it! Este romanul perfect! Singurul defect al acestui roman este că n-a avut și perspectiva bărbatului, dar… asta e, ne mulțumim cu ce avem! 😀

EmM

Reclame
Acest articol a fost publicat în Recenzii și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Recenzie: „Revved” – Samantha Towle

  1. Denisa zice:

    Un roman… just WOW!!!

    Apreciază

  2. Alexandra Ali zice:

    Hei, asta mi se pare interesanta. Merci de recenzie! Pai sa vad cum fac si eu sa o citesc, deocamdata am atatea, dar intotdeauna intervine altceva care sa ma tenteze 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s