Recenzie: „Crash into You”/”Cu el pentru totdeauna” (#3 Pushing the limits) – Katie McGarry

Bună dimineața, suflete frumoase!!

Continuăm seria „Pushing the limits”, da?! După ce am citit povestea lui Beth din „Dare You to”, tot ce ne doream era o poveste cu happy-end și pentru Isaiah, nu?! Cel puțin, mie numai la asta mi-a stat gândul… Și mai vroiam ceva… o scenă a împăcării între ei doi. Poate vi s-a părut că cer prea mult, dar n-am făcut-o!! Katie mi-a îndeplinit toate așteptările și chiar mai mult de atât.

crash into you

Despre roman:
„The girl with straight A’s and the perfect life—that’s who people expect Rachel Young to be. So the private school junior keeps secrets from her wealthy family…and she’s just added two more to the list. One involves racing strangers down dark country roads in her Mustang GT. The other? Seventeen-year-old Isaiah Walker—a guy she has no business even talking to. But after the foster kid with the tattoos and intense gray eyes comes to her rescue, she can’t get him out of her mind.

The last thing Isaiah needs is to get tangled up with a rich girl who wants to slum it on the south side for kicks. But when their shared love of street racing puts their lives in jeopardy, Isaiah and Rachel will have six weeks to come up with a way out. Six weeks to discover just how far they’ll go to save each other.”

Părerea mea: Eh… mi-am primit o mică porție din iubirea pentru cursele de mașini o dată cu acest roman.

Despre Isaiah știm că era pasionat de mașini, că avea un Mustang GT negru din ’94, lucra la un service auto și i-a reparat mașina lui Aires, fratele lui Echo. Mai știm și că era prietenul cel mai bun al lui Noah, că era îndrăgostit de Beth, dar că a pierdut prietenia cu aceasta atunci când i-a declarat adevăratele sentimente și ea l-a ales pe Ryan. Din „Breaking the rules”, dar și din „Dare you to”, aflăm că Isaiah urmează să se mute într-un apartament cu Noah. Aici îl găsim în romanul dedicat lui… într-un apartament sărăcăcios, pe care se luptau din greu să-l păstreze… Nevoia de bani îl împinge pe Isaiah să-și încerce norocul la cursele ilegale de mașini… Zis și făcut… Dar ce te faci când acolo dai peste o blondă superbă cu un Mustang GT roșu din 2005?! :))

cr

Rachel era cea mai mică din cei 5 copii ai familiei Young. Frumoasă, isteață, dar fragilă, bolnăvicioasă, trăind în umbra unei amintiri. A fost născută pentru a o înlocui pe sora mai mare, Colleen care murise de cancer. Ce sens găsești vieții tale când totul e doar o prefăcătorie pentru a face pe plac mamei, tatălui sau fraților?! Toată lumea se aștepta ca ea să-i preia locul lui Colleen, să fie o domnișorică frumoasă, feminină, căreia să-i placă compania oamenilor, să întrețină conversații cu cei din „înalta societate” și să țină discursuri la balurile date de fundația înființată în numele surorii sale. Dar ea… ea suferă de atacuri de panică îngrozitoare pe care le ascunde familiei pentru a-i proteja, ea detestă să vorbească în fața unei săli pline, ar îmbrăca oricând blugi și o geacă în locul rochiilor de bal și ar da cu ușurință cosmeticele pe piese de mașini. Se simte ea însăși doar când își conduce cu viteză mașina. Își dorește doar să-și poată trăi propria viața, să fie ea însăși și să fie sărutată. Toate astea pot deveni realitate când îl întâlnește pe Isaiah. Un băiat periculos, acoperit de tatuaje, piercinguri, dar blând și cu niște ochi minunați. Cu siguranță, nu cineva care să fie pe placul familiei sale.

crr

Se plac de la prima vedere. Povestea se înfiripă rapid și frumos. Amândoi sunt doi copii speciali cu mult bagaj în spate. Dar până totul va ajunge la „și-au trăit fericit până la adânci bătrâneți”, mai au de trecut prin multe. Curse ilegale de mașini terminate prost, o datorie de 5000 de dolari ce trebuie plătită în șase săptămâni, împotrivirea familiei Young, întoarcerea mamei lui Isaiah în viața lui și câte și mai câte.

“You can ignore me, Rachel, and you can try to treat me as a friend, but none of that will erase the fact that I think about kissing you every second I’m awake and dream at night of my hands on your body. And it sure as hell won’t erase that I’m terrified by how much I like you.”

Când totul pare că ajunge pe linia de plutire, tatăl lui Rachel apare la cursele de mașini cu poliția, amenințându-l pe Isaiah cu arestarea pentru răpire și o târăște pe Rachel în mașină, s-o ia acasă. Neatent, făcând ceea ce făcea de obicei – telefoane de afaceri, au un accident de mașină îngrozitor. Noah și Isaiah îl salvează, scoțându-l din mașină, dar Rachel este inconștientă, picioarele îi sunt blocate de fiare și mașina ia foc… Ce se întâmplă cu Rachel și Isaiah?! Se salvează?! Va mai merge Rachel vreodată?! Rămâne să citiți romanul pentru a descoperi toate aceste lucruri!!

“One day I’ll get a tattoo for you… I will. It’s what I do. Each tattoo represents the only happy memories I’ve had. And you, Rachel, you’re the happiest.”

Frații Young sunt Gavin și Jake – cei mai mari, cei care au cunoscut-o pe Colleen, West și Ethan, fratele geamăn al lui Rachel. Frații mari sunt asemănători părinților lor, singurii pe care îi consideră apropiați Rachel sunt West și Ethan, dar ce se va întâmpla când și aceștia o vor trăda și îi vor fura banii strânși cu greu pentru a plăti datoria lui Eric și o vor împiedica să se mai vadă cu Isaiah?!

Îl mai țineți minte pe Logan din „Dare you to”?! Prietenul foarte bun al lui Ryan?! Eh, apare și în acest roman și chiar devine prieten foarte bun cu Isaiah. Ciudat, nu?! Sau deloc dacă ne aducem aminte de excesele de adrenalină de care „suferea” și mai ales, când vom afla că adoră mașinile! Chris și Ryan apar și ei în roman. Și bineînțeles, avem scena mult așteptată a împăcării cu Beth de care vă vorbeam și la începutul postării. Cel mai mult mă bucură faptul că Isaiah realizează într-adevăr că sentimentele pe care le-a avut pentru Beth nu se vor putea compara niciodată cu ceea ce simte pentru Rachel, cu iubirea adevărată.

O cunoștem pe Abby, o puștoaică tare în gură, dealer de droguri, prietenă veche de-a lui Isaiah și viitoare prietenă foarte bună de-a lui Rachel. Cu Isaiah s-a cunoscut când aveau 10 ani, într-un tomberon, cautând amândoi de mâncare…

Ah da, doamna Collins?! Fantastică așa cum o știam deja 😛

Curse și mașini mișto, un tip rebel și o fată fragilă, o familie perfectă ce ascunde atâtea secrete și familia străzii, o poveste de iubire frumoasă ce învinge numeroase obstacole!

Atât de diferiți și totuși perfecți împreună. Ea e singura ce-i poate alunga trecutul întunecat, iar el e singurul ce o vede pe ea însăși pentru cine este!

Recomand!

crrr

Următorul volum este despre West, fratele lui Rachel, un tip absolut genial.

“You don’t kiss boys. Boys shouldn’t be anywhere near you. Guys only want one thing, Rach, and it ain’t conversation. I should know.”

EmM

Reclame
Acest articol a fost publicat în Recenzii și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Recenzie: „Crash into You”/”Cu el pentru totdeauna” (#3 Pushing the limits) – Katie McGarry

  1. Pingback: Abby’s Chapter (“Pushing the limits” series) – Katie McGarry | navigand printre suflete

  2. Pingback: Recenzie: „Chasing Impossible” (#5 Pushing the limits) – Katie McGarry | navigand printre suflete

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s