Recenzie: „Maybe Not” (#1.5 Maybe) – Colleen Hoover

Bună dimineața, suflete frumoase!! Cu ocazia acestei binecuvântate sărbători, vă doresc Crăciun fericit, multă sănătate, bucurii și liniște sufletească!!

Recenzia de astăzi este ultima din seria Maybe a lui Colleen Hoover. Sper ca scriitoarea să mai publice în această serie pentru că e cu adevărat specială. Aceasta este povestea cuplului Ridge și Bridgette. Puțin peste 100 de pagini, concentrate strict pe ei. Avem doar câteva scene unde sunt prezenți Ridge, Sydney sau Brennan.

maybe not

Descrierea poveștii: „When Warren has the opportunity to live with a female roommate, he instantly agrees. It could be an exciting change.

Or maybe not.

Especially when that roommate is the cold and seemingly calculating Bridgette. Tensions run high and tempers flare as the two can hardly stand to be in the same room together. But Warren has a theory about Bridgette: anyone who can hate with that much passion should also have the capability to love with that much passion. And he wants to be the one to test this theory.

Will Bridgette find it in herself to warm her heart to Warren and finally learn to love?

Maybe.
Maybe not.”

Gândurile mele: Warren este tipul simpatic din Maybe Someday. Coleg de apartament cu Sydney și Ridge. Prieten foarte bun al lui Ridge încă din copilărie. Dar și un adevărat camarad pentru Sydney. O ajută foarte mult pe aceasta după ce pleacă din apartamentul lui Ridge, îi este alături și se întâlnesc constant. Mi-a plăcut că nu s-a dovedit atât de măgar pe cât a părut, mai ales în noaptea în care Maggie a avut criza și a trebuit să fie dusă la spital. Mi-a plăcut că n-a abandonat-o pe Sydney după ce aceasta s-a mutat în propriul apartament și că s-a dovedit a fi un adevărat prieten.

„I hate Brennan. I hate Ridge. I also love them for doing this to me.
Maybe having her for a roommate could be a good thing.
“Hey, asshole!” she yells through the door. “I used all the hot water. Have fun.”
Maybe not.”

Povestea este spusă din perspectiva lui Warren și începe din momentul în care Brennan aduce o nouă colegă de apartament, pe Bridgette, cea care avea să se dovedească a fi sau nu sora lui și a lui Ridge. Știam evoluția relației lor încă din Maybe Someday, dar e frumos că am și aflat cum s-au petrecut lucrurile într-adevăr.

Când a cunoscut-o pe Bridgette și a realizat că își va împărți baia cu o fată, lui Warren nu i-a plăcut deloc. O fată îi invada spațiul personal! Geluri, șampoane cu mirosuri dulce, cosmetice etc. Groaznic! Dar după ce a văzut-o mai……. dezbrăcată…. și-a dat seama că poate fi totuși cel mai tare lucru care i s-ar fi putut întâmpla vreodată!

„She’s the best worst thing that’s ever happened to me.”

Bridgette este o fată bună care a trecut, însă, prin prea multe. Fără o familie, fără ajutor, abuzată fiind când era mică, a fost de când se știe pe propriile picioare și n-a știut cum e să ai pe cineva căruia să te abandonezi total, să-i dăruiești și să-ți dăruiască, n-a știut ce e iubirea. Warren a avut ceva de lucru la dărâmarea zidurile pe care Bridgette le ridicase pentru a se proteja, dar într-un final a meritat.

“If I have sex with you, you have to promise you won’t get clingy afterward.”
I laugh, but I don’t move away from her neck. “If you have sex with me, Bridgette, you’re the one in danger of becoming clingy. You’ll want so much more of me, I won’t be able to tell the difference between you and saran wrap.”

Umor, săruturi, nopți de sex sau dragoste, fapte mai mici sau mai mari. Warren s-a folosit de tot ce i-a stat în putere pentru a o convinge pe Bridgette că-i pasă, că o vrea cu adevărat pe ea.

„She’s so confusing. She’s so frustrating. She’s so damn unpredictable. She’s nothing I’ve ever wanted in a girl, and absolutely everything I need.”

Farsele, dialogurile cu umor le regăsim din plin. Dacă e Warren, avem de toate. Iar cu o Bridgette atât de bitchy avem replici haioase.

„You kiss like you’re trying to resuscitate a dead cate.”
„You kiss like you are a dead cat.”

”You probably fuck like a limp noodle.”
“I fuck like I’m Thor.”

Povestea lor este despre cum te poți îndrăgosti, despre cum să lupți cu încăpățânarea și cu sentimentul de a fugi în direcția opusă atunci când întâlnești persoana cu care te potrivești perfect.

asshole

“God, you’re such a bitch.”
She laughs again. “I know. A bitch who finally met the right asshole.”

EmM

Reclame
Acest articol a fost publicat în Recenzii și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Recenzie: „Maybe Not” (#1.5 Maybe) – Colleen Hoover

  1. Pingback: Writers&their Books: Colleen Hoover | navigand printre suflete

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s