Recenzie: „Maggie’s Epilogue” (#1.1 Maybe) – Colleen Hoover

Bună dimineața la Moș Ajun 😛

O să fie o postare scurtă azi… O continuare a recenziei „Maybe Someday”, un capitol – epilog dedicat lui Maggie.

Câteva pagini perfecte care au pus cu adevărat punct unei relații pentru a-i da dreptul unei alte iubiri să înflorească, câteva pagini care ne-arată că lui Maggie ruptura nu i-a făcut deloc rău. Și exact de asta aveam nevoie pentru a ne bucura cu adevărat de povestea lui Ridge și Sydney.

maybe-someday-by-colleen-hoover_maggies-epilogue

Mi-ar fi plăcut ca și povestea lui Maggie să aibă un happy-end, dar când suferi de-o boală ce știi că te va lua prea devreme din lumea asta… nu prea poți avea un happy-end, nu?! Nu cred că inima mea ar fi suportat să citească mai mult despre ea… Deja am suferit în tăcere pentru ea de-a lungul lui Maybe Someday

Maggie a fost un personaj puternic și o felicit pe Colleen Hoover pentru cum a reușit s-o schițeze. Un personaj puternic, curajos, care vroia să-și trăiască viața comportându-se normal, făcând tot ceea ce ceilalți tineri făceau. Nu vroia să se închidă într-o bulă de plastic și să-și ducă viața fără prea multe activități ce ar fi putut să-i pună în pericol sănătatea fragilă, așa cum își dorea Ridge.

Apariția lui Sydney și povestea ce se naște între ea și Ridge, îi rupe inima în două… dar în același timp, se adună și își reevaluează relația. Probabil una dintre cele mai bune hotărâri pe care o ia în viața sa. Discuția dintre Maggie și Ridge din Maybe Someday este mai mult decât hearthbreaking. Este sfâșietor. Este dureros. Am plâns neîncetat. Dar mă bucur că s-a gândit la ea, mă bucur că a reevaluat situația, mă bucur că a analizat totul la rece.

Poate că exista iubire între ea și Ridge, dar poate într-adevăr era doar ce spunea ea… au idealizat iubirea… Cinci ani împreună nu se vor uita ușor. Mi-a plăcut de ea că în acest epilog îi spune lui Jake că are un fost iubit grozav. Deci nu-i poartă pică deloc. Mai mult de atât nu cred că mi-aș fi putut dori.

„Medical conditions? Recent illnesses? Any crazy ex-boyfriends I should be aware of?”
I smile at his last comment and shake my head softly. „No crazy exes. Just one really great one.”
He smiles. „What about the other part of the question? Medical conditions?” He waits for my answer, but I fail to give him anything other than a nervous pause. His eyes narrow and he leans forward, eyeing me carefully. „Is it terminal?”
I shake my head. „Not yet.”

Maggie își trăiește, în sfârșit, viața așa cum își dorea și nu prinsă în bula de protecție a lui Ridge. Maggie face skydiving. Și instructorul e un doctor sexy ce o invită la cină. Ce-ți poți dori mai mult de atât?!

„I know you said you want to skydive because you’re dying, but I need to inform you of how incredibly wrong you are! This isn’t dying, Maggie! This is living!”

Yuhuuuu!! Good for you, girl!! Live your life until your last breath!!

EmM

Reclame
Acest articol a fost publicat în Recenzii și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Recenzie: „Maggie’s Epilogue” (#1.1 Maybe) – Colleen Hoover

  1. Pingback: Writers&their Books: Colleen Hoover | navigand printre suflete

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s