Recenzie: „Te doresc” (#2 Wait for You) – J. Lynn

Suflete frumoase, mă bucur că ați poposit în micul meu colț! Nu mai departe de ieri, vă postam aici recenzia primului volum al seriei Wait for You de J. Lynn, „Te aștept” (click pe text dacă ați ratat-o cumva).

Astăzi vin cu cel de-al doilea volum tradus în română, „Te doresc”. Pentru informații suplimentare despre scriitoare sau despre serie, vizualizați articolul precedent.

te doresc

Descrierea romanului: „Vor reuși oare Teresa și Jase să fie împreună, ori soarta le este predestinată?

Teresa Hamilton are un an greu. Este îndrăgostită de cel mai bun prieten al fratelui ei, însă acesta nu i-a mai vorbit după ce au împărtășit un sărut năucitor, pătimaș, de genul celor care-ți schimbă viața. Tocmai a scăpat dintr-o relație îngrozitoare, iar acum, un accident nefericit amenință să-i distrugă cariera de dansatoare.

E timpul pentru planul B: facultatea. Și poate o șansă de a-l convinge pe Jase că sentimentele dintre ei nu sunt o joacă.

Jase Winstead are un trai complicat, un aspect al vieții lui este cunoscut de foarte puține persoane din anturajul său. Nu l-a dezvăluit oricui, cu atât mai puțin surorii incredibil de frumoase a celui mai bun prieten al său. Chiar dacă el și Teresa au avut parte de cel mai fierbinte sărut din viața lor, este conștient că responsabilitățile trebuie să rămână pe primul loc. În mod sigur nu are timp pentru o relație. Dar nu-și poate lua gândul de la buzele fetei care i-ar putea distruge viitorul, iar asta nu îi este de ajutor nicicum.

Petrecând tot mai mult timp împreună, Jase și Teresa nu mai pot ignora atracția pe care o simt unul față de celălalt. Dar pericolul pândește la tot pasul și soarta îi lovește în plin. În vreme ce restul campusului revine la normal, îndrăgostiții năpăstuiți trebuie să decidă cât de mult pot risca pentru a fi împreună și la ce sunt dispuși să renunțe dacă nu reușesc…”

Gândurile mele: Wow… deci wow!! Vă spun sincer că mi-aș fi dorit ca aceasta să fie povestea lui Britt și Ollie, mi-a plăcut de amândoi în primul volum și cred că meritau și ei povestea lor, romanul lor!! (Au primit 100 pagini așa că o să mă mulțumesc cu alea) Dar la fel de sincer vă spun că după ce le-am citit povestea, n-aș schimba cu nimic volumul doi!

Ca de obicei, cei de la Editura Epica, își prezintă noutățile într-o manieră impecabilă, cu greu aș mai găsi câte ceva de adăugat fără a vă strica farmecul lecturii.

Teresa… poate nu a fost chiar așa o surpriză. Aflasem câte ceva despre ea încă din primul volum, secretul lui Cameron având mare legătură cu aceasta. Primim lămuriri suplimentare strecurate printre rânduri și-l înțelegem și mai bine pe Cam pentru modul în care a procedat.

Dar… Jase… Oh, Doamne, Jase!! A fost comparat cu Cam în primul volum de Avery de atâtea ori încât… trebuia să fie superb!! Și este… Păcat, însă, că sufletul îi era măcinat de un secret atât de mare… M-a enervat foarte mult atitudinea lui, însă. Gesturile constante de respingere către Tess. Scuzele lui idioate. Și pe urmă mai făcea câte una prin care îi arăta că nu poate sta deoparte. Uff… mare noroc ai avut că era fată bună că eu… ți-aș fi zis vreo câteva zdravene cu atitudinea ta de „lasă-mă și nu-mi da pace, pleacă, dar vino-ncoace”!!

M-am bucurat enorm că Tess n-a fugit la aflarea adevărului, ci din contră, l-a îmbărbătat, l-a încurajat și i-a fost alături. Am avut atât de multe scene înduioșătoare încât mi-au dat lacrimile… E minunată scena de final când lucrurile, în sfîrșit, se așează.

Inocență, secrete, iubire pătimașă, sora interzisă, vise pierdute, durere, scene fierbinți. Ah, și prăjituri!! Cupcakes cu snickers, cu frișcă sau cremă de căpșune, cu bounty, omg, tot ce ai visat vreodată!! (mi-am cumpărat într-un final și tăviță de cupcakes că prea m-a omorât cu ele) Am râs din toată inima și am plâns de mi s-a rupt sufletul în două! Are de toate „Te doresc”!!

De prisos să spun că fanii Avery și Cam îi vor reîntâlni și se vor mai bucura de câteva momente drăgălașe marcă înregistrată.

Mi-e greu să spun acum care este cuplul meu preferat… Cam și Avery sunt speciali pentru că ei au fost primii, dar Tess și Jase emană atâta duioșie…

Vă recomand din suflet această serie și abia aștept și traducerile celorlalte volume!!

EmM

Reclame
Acest articol a fost publicat în Recenzii și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Recenzie: „Te doresc” (#2 Wait for You) – J. Lynn

  1. Pingback: Recenzie: “Trust in Me” (#1.5 Wait for You) – J. Lynn | navigand printre suflete

  2. Pingback: Recenzie: “Believe in Me” (2.25 Wait for you) – J. Lynn | navigand printre suflete

  3. Pingback: Recenzie: “Stay with Me” (#3 Wait for you) – J. Lynn | navigand printre suflete

  4. Pingback: Recenzie: “Fall with Me” (#4 Wait for you) – J. Lynn | navigand printre suflete

  5. Pingback: Reminds Me Tag | Navigand printre Suflete

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s